Tietoa meistä

Koko lauma

Koko lauma

Sain ensimmäisen labradorini 15-vuotiaana. Linda (Mallorn’s Fully Fashioned) jätti ikuisen tassunjäljen sydämeeni ja ihastus rotuun oli sinetöity. Linda oli ihastuttava, uskollinen ystäväni 14 vuotta, ja haave kasvattajaksi ryhtymiseksi sai alkunsa jo tuolloin.

Tällä hetkellä poppooseemme kuuluu 4 kaksijalkaista ja 3 nelijalkaista jäsentä. Unelmani kävivät toteen 24.12.2013 kun labradorini Hilma synnytti jouluaattona 8 pentua joista kotiin jäi ensimmäinen kasvattini Lahilmas Abigail eli Lotta. Kun Hilman kanssa pääsin tutustumaan koiranäyttelyiden maailmaan avasi Lotta meille ovet muuhunkin koiraharrastuksen piiriin. Lotan kanssa on harrastettu mejää, tietenkin näyttelyitä ja kesän 2015 kohokohtana suoritettu noutajien taipumuskoe. Mieheni kanssa Lotta on päässyt sorsametsälle ja päässyt jäljestämään jos koetilanteisiin, myös aitoon tilanteeseen haavakkojahtiin.

Lotta ja Hilma

Lotta ja Hilma

Lotan ja Hilman lisäksi joukossamme pyörii rauhallinen ja kärsivällinen bretagnenbasset Martta.
Kasvattajana pyrin kasvattamaan rodunomaisia, terveitä labradoreja. Myös koiran luonne on minulle tärkeä. Kasvattajan peruskurssin olen suorittanut lokakuussa 2013. Toivon, että kasvattini tuovat omistajiensa elämään sen mitä Martta, Hilma ja Lotta ovat minulle tuoneet. Kasvattajana olen tukena ja apuna koiran kasvatuksessa pennusta sen loppuelämään saakka. Toivonkin kuulevani kasvateistani myös pentuajan jälkeen.

Ilmoitan uudet pennunomistajat labradorikerhon pentuejäseniksi.

Kasvattini luovutetaan luonnollisesti eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja rekisteröitynä.

Yhteystiedot
Orvokki Österberg
050 3711374
orvokkiosterberg(at)hotmail.com