Pennut maailmalle

Tänään pennut lähtevät uusiin koteihinsa suureen maailmaan. Tämä pentue näytti minulle sen mitä kasvatus on kun kaikki ei sujukaan odotetusti. Lotan keisarinleikkaus, elinkelvoton pentu ja sydäntä raastava pelko sekä Lotan että pentujen menettämisestä. Ehkä tämä juuri teki sen, että pennuista tuli minulle niin rakkat.

Kaikkein liikuttavinta koin kuitenkin Hilman osalta. Se syvältä kumpuava emonvaisto, ja tapa millä se hoivasi pentuja oli hyvin sydämeenkäypää. Ilta toisensa jälkeen se makasi Lotan kanssa pentuaitauksessa nuoli, pesi ja ”imetti niitä.

Pienet suklaamuruni, onnea matkaan. Nuuskikaa maailman tuulia, juoskaa metsässä, opettakaa omille ihmisillenne hetkessä elämisen taito. Kannan teitä kaikkia sydämessäni.

 

 

20170505_194845

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s