KUULUMISIA

 

Collage 2017-11-26 17_06_18

Loppuvuosi Lahilmas väellä on ollut hiljaiseloa. Seela on tiputtanut kaikki karvansa, joten näyttelyistä on pidetty taukoa. Seela kävi kuvauksissa ja todettiin terveeksi lonkiltaan, kyynäriltään ja silmistään. mikäs sen mukavampaa!

Hilmalla on ensimmäiset harmaat ilmantuneet kun taas pian 9v täyttävä Martta on jo melko harmaa. Välillä Martta jääkin kotiin kun me kolmistaan lähdetään metsään juoksemaan niin, että hippulat vinkuu.

Seela ja Lotta pääsivät pitkästä aikaa noutohommiin ja jotain tuntuu ainakin Seelan pääkopassa tapahtuneen, malttia oli tullut viime kesästä kivasti lisää. Lottahan noutaa varmasti ja vakaasti.

B-pennut kävivät myös kuvauksissa ja kaikkien kuvattujen lausunnot tulivat kennelliitosta terveinä. Ihan Mahtavaa!!! Martta, Jussi, Ramos ja Hilma mamma pääsivät myös Hugon perheen luokse tapaamaan toisiaan. Oli mukava nähdä heitä! Kaikilla tuntuu sujuvan mukavasti.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s